Varför hyra?

Det finns mängder av skäl varför du ska hyra. Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Men det kräver tid, kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark.

Genom att hyra av Lambertsson vinner du en rad fördelar. Du får exempelvis tillgång till ett brett sortiment av de senaste produkterna och tjänsterna inom branschen - från minsta skruvdragaren till marknadens största kranar oavsett storlek. Vår kunniga personal finns även till hands för att hjälpa dig matcha just vad du behöver till ditt byggprojekt.

Det viktigaste för oss är att leverera rätt produkt eller tjänst, till rätt pris, i rätt tid, på ett professionellt sätt. Detta innebär kort och gott att du alltid får besked om kostnaden per maskin och byggprojekt, maskinerna levereras direkt till din arbetsplats om du så önskar och du betalar för den tid som maskinen gör nytta. Du står aldrig med outnyttjade maskiner på arbetsplatsen om orderingången minskar och skulle en maskin gå sönder – ja, då erbjuder vi dig snabbt en ersättningsmaskin.

Genom att hyra hos Lambertsson kan du också alltid försäkra dig om att maskinerna är väl genomgångna, uppfyller samtliga lagkrav samt att alla våra maskiner drivs med noggrant utvalda drivmedel för minsta miljöpåverkan.

Relaterade tjänster

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Kranuthyrning

Vi på Lambertsson Kran kan stolt presentera Skandinaviens största kranpark. Hos oss kan du hyra byggnadskranar mellan 30 och 900 tonmeter bygghissar med en kapacitet på upp till 24 personer.

Tjänster för att få jobbet gjort

Vår styrka ligger i vår helhetslösningar. Då vi kan vara med från starten av ett projekt med planering till slutet. Vi ser till att göra rätt från början, reducera riskerna för fördröjning och få ett kostnadseffektivt projekt.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson Sverige i nytt stort vägbelysningsprojekt

Lambertsson Sverige fått en beställning av Habau Sverige gällande ett stort vägbelysningsprojekt vid väg 267, Rotebroleden. Rotebroleden är en viktig förbindelse mellan E18 och E4 norr om Stockholm.

Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

Lambertsson Sverige AB har genom sitt varumärke Glacell fått ett nytt stort uppdrag vilket innefattar uppförande av 22 stycken solcellsanläggningar på fastigheter som ägs av Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, i Lund.

Lambertsson Sverige tecknar avtal med Malmö Stad

Lambertsson Sverige AB vinner nytt anbud i Skåne och tecknar ett ramavtal med Malmö Stad gällande hyresmaskiner.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.