Vi öppnar vår 4:e depå i Göteborg

Vi växer och öppnar nu vår fjärde depå i kommunen Partille i Storgöteborg.

Som ett av de större företagen på den svenska rentalmarknaden, fortsätter vi vår expansion i Sverige och öppnar ännu en depå i Göteborg. Vi har nu fyra depåer runt om i Göteborg och man kan effektivt flytta resurser där det behövs.

Läget är vid det stora projektet Partille Port där det planeras att byggas över 800 lägenheter. Det är en helt ny, levande stadsdel med butiker, caféer och hundratals lägenheter av varierande storlek. Här kommer man att kunna arbeta och bo mitt i stan, med hela livet runt hörnet: Skolor, butiker, vård, träning, skog och sjöar, idrott och kultur.

Vår nya depå har ett komplett sortiment av maskiner och utrustning för uthyrning, tillfällig el, trafikavstängningsmaterial och en rad olika tjänster. På plats finns en projektledare, en servicetekniker och en innesäljare som erbjuder goda råd när det gäller alla typer av projekt. Projektledare är Anders Jansson som ser fram emot att driva och utveckla depån i en expansiv stadsdel.

Våra depåer i Göteborg

Göteborg - Gullbergsvass

Falutorget 1, 411 04 Göteborg

Göteborg - Högsbo

J A Wettergrens Gata 5, 421 30 Västra Frölunda

Göteborg - Lindome

Östra Lindomevägen 50, 437 34 Lindome

Relaterade tjänster

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Vi förnyar oss – för din skull!

För att se till att vi på Lambertsson alltid ska kunna erbjuda dig precis den utrustning du behöver till ditt projekt har vi kompletterat vårt utbud med flera nya produkter.

WBM hyrkranar öppnar ny mobilkransdepå

För att bättre kunna serva våra kunder på ett bra sätt öppnar vi en mobilkransdepå nordväst om Stockholm.

Viktig information angående branden i Järfälla

På måndag eftermiddag drabbades vår depå i Järfälla Bruttovägen, av en kraftig brand. Vi hänvisar våra kunder till våra andra depåer i Stockholm.

Allt du behöver veta om vibrationer i arbetet

Vibrerande verktyg och maskiner innebär risk för ohälsa. Vibrationer påverkar kroppen på olika sätt och delas därför upp i två huvudtyper; hand- och armvibrationer och helkropps-vibrationer.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.