Clarion Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotell Post i Göteborg håller på att byggas om och Lambertssons finns med som underentreprenör.

Entreprenaden består av en om- och tillbyggnad av det anrika Centralposthuset vid Drottningtorget i centrala Göteborg där beställaren är Home Properties. Arbetet har påbörjats och färdigställandet beräknas ske i januari 2012. Lambertsson har levererat ett 80-tal Euromodul som arbetsplatsetablering och kommer även att ha 2 stora 8000 kranar, samt hissar och övrig maskinutrustning på plats.

Byggnadens totala yta blir ca 37 000 kvadratmeter, varav den befintliga delen om ca 26 000 kvm anpassas till dagens byggtekniska krav samtidigt som kulturhistoriska intressen bevaras. Tillbyggnaden består av en 14 våningar hög huskropp om ca 11 000 kvm.

Totalt kommer Clarion Hotel Post att rymma ca 500 hotellrum, en konferensanläggning för 1000 personer samt ett antal mindre konferensrum, restaurang, barer och SPA- skönhetsanläggning.

Tjänster
Byggetablering, Kran, Maskinuthyrning
Status
Avslutat
Kund
PEAB

Relaterade tjänster

Kranuthyrning

Vi på Lambertsson Kran kan stolt presentera Skandinaviens största kranpark. Hos oss kan du hyra byggnadskranar mellan 30 och 900 tonmeter bygghissar med en kapacitet på upp till 24 personer.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.