Få insikt med vår smarta klimatkontroll

Lambertssons klimatkontroll är en smart digital lösning som gör det enkelt att hålla koll på hur en byggnation mår under byggtiden.

Med hjälp av ett antal givare och en centralenhet kan du kontinuerligt få data om fukthalter och temperaturer direkt till din telefon, läsplatta eller dator. Det ger dig en bättre kontroll över byggprocessen och minskar behovet av avfuktning. Du och dina medarbetare får en sammanställning med data varje dag, vecka eller månad, beroende på vad ni är i behov av. Data som sedan kan fungera som dokumentation till slutkund.

En annan fördel med den digitala klimatbevakningen är att den automatiskt skickar ut ett larm via sms eller e-post om något på bygget är fel. Det ger dig och dina medarbetare en dygnet runtbevakning som larmar vid exempelvis en temperaturnedgång, strömlöshet eller överbelastning så att felet kan åtgärdas direkt, även på kvällar och helger. Det betyder att risken för skador, stillestånd och dyra förseningar minskar avsevärt.

Så funkar vår digitala klimatkontroll

  • Klimatdata tillgängliga i vilken webbläsare som helst.
  • Regelbundna automatgenererade rapporter med klimatdata.
  • En långsiktig dokumentation som visar byggklimatet.
  • Ett minskat behov av avfuktning.
  • Möjlighet till uppkoppling av nivålarm, givare och sensorer för att övervaka det mesta på bygget.
  • Dygnet runt-övervakning av alla larm kopplade till bygget

Hållbarhet

Allt som vi människor gör påverkar vår värld, både nu och på längre sikt. Att bidra till en hållbar utveckling - miljömässigt, ekonomiskt och socialt.

Tjänster inom el och klimat

Tillfällig värme och klimat

Byggvärme är en mycket viktig del på en byggarbetsplats. Med rätt lösning skapar vi tillsammans förutsättningar för en problemfri byggprocess och en god ekonomi i projektet.

Tillfällig fiber

Vi på Lambertsson erbjuder tillfällig fiber till er byggarbetsplats. Vår lösning kan ge dig som kund tillgång till blixtsnabbt och driftsäkert internet upp till 100 Mb/s.

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.