Vi tror på människor

Att bidra till ett hållbart samhälle är viktigt för Lambertsson och vi försöker på olika sätt engagera oss lokalt där vi är verksamma.

Vi sponsrar Barnens Hinderbana, en aktivitet för barn mellan 7 och 13 år som turnerat till städer i hela landet under 2016 och 2017. Intäkterna härifrån går till Barncancerfonden som är en av landets största givare till forskning och utbildning inom barncancerområdet. Fondens sex medlemsföreningar jobbar också lokalt med att stötta familjer vars barn drabbats av cancer.

Kultur är en viktig dimension i ett långsiktigt, hållbart samhälle. Kultur skapar mötesplatser och sammanhållning, kreativa näringar, sysselsättning och inte minst en attraktiv livsmiljö.

I Helsingborg sponsrar vi Kulturhotellets projekt Culture Hub, en mobil container som genom nedslag på olika platser ger boende och besökare möjlighet att bidra med, uppleva och prova på olika former av kulturuttryck. Projektet som startade 2016 har fokus på stadsdelar där de boende i mindre utsträckning kommer i kontakt med institutionell kultur - med Culture Hub kommer kulturen hem till dem. Under 2017 kommer containern bland annat att stå på Närlunda, Dalhem och Fredriksdal, men också gästa Båstad under tennisveckorna.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.