Ett personligt företag som rymmer stora möjligheter

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och kunna utvecklas på jobbet. Därför har vi stor frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter, något som i kombination med att vi jobbar inom en bred verksamhet i en stor koncern, ger oss möjlighet att utvecklas och växa inom företaget. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi vill känna ett högt engagemang i arbetet, trivas och tycka det är roligt att gå till jobbet. Samtidigt vill vi ha en bra balans mellan arbete och fritid, och kunna förena vårt arbete med livet i övrigt.

34

Antal kundcenter

800

Ca antal anställda

1976

Startades

Våra kärnvärden

Jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga är Lambertssons kärnvärden och det som bäst beskriver oss som personer, vad vi står för och hur vi jobbar. Här kan du läsa mer om vad det innebär för alla oss som jobbar på Lambertsson.

Jobba i Lambertsson

Det är viktigt att du har en god arbetsmiljö, känner att du kan utvecklas och tycker att det är roligt att gå till jobbet. Läs mer om hur det är att jobba i Lambertsson här.

Ledarskap

Ledarskapet i Lambertsson präglas till stor del av våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga (JUPP), som utgör självaste grunden för vår kultur. Vi tror på en prestigelös organisation med närvarande chefer som erbjuder möjlighet till inflytande och delaktighet.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.