Ledarskap

Ledarskapet i Lambertsson präglas till stor del av våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga (JUPP), som utgör självaste grunden för vår kultur. Vi tror på en prestigelös organisation med närvarande ledare som erbjuder möjlighet till inflytande och delaktighet.

Som ledare i Lambertsson förväntas man alltså inte kunna allt, utan vara en ledare som får ut det mesta av teamet. Vi vill ha ledare som motiveras lika starkt av att få andra människor att växa, som av att utveckla affären och verksamheten.

I syfte att skapa förutsättningar för våra chefer att agera i enlighet med vår ledarprofil genomgår alla chefer i Lambertsson ett ledarutvecklingsprogram. Ledarutvecklingsprogrammen är gemensamma för hela koncernen vilket innebär att man som deltagare också får möjlighet till ett nätverk med personer i en snarlik chefsroll utanför bolaget.

Ledarutvecklingsprogrammen har fyra nivåer med en gemensam bottenplatta där man utifrån våra kärnvärden och vår ledarprofil får verktyg och modeller att använda i sitt ledarskap. Som en del i programmet ingår också att omsätta de nya kunskaperna i praktiken, och tillsammans med överordnad chef och kurskamrater reflektera över utfallet.

Kompetensutveckling

På Lambertsson ska vi ha möjlighet att utvecklas i arbetet. Vi uppmuntrar varandras engagemang och initiativförmåga. Vi vet att det är avgörande för företagets framgång att vi som jobbar i Lambertsson är engagerade och yrkeskunniga. Går det bra för oss, går det bra för företaget. Vi strävar efter att bibehålla och utveckla den kunskap och kom...

Våra kärnvärden

Jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga är Lambertssons kärnvärden och det som bäst beskriver oss som personer, vad vi står för och hur vi jobbar. Här kan du läsa mer om vad det innebär för alla oss som jobbar på Lambertsson.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.