Förmåner och hälsa

Bra hälsa och välmående är en förutsättning för ett starkt företag. Mår vi som jobbar på Lambertsson bra återspeglas det på ett positivt sätt i vårt arbete. På Lambertsson uppmuntrar vi därför initiativ till aktiviteter som bidrar till att skapa hälsa, trivsel och gemenskap på, och utanför, våra arbetsplatser.

Peab Fritid

Ett exempel är att vi som anställda på Lambertsson, som ingår i Peab-koncernen, har tillgång till Peab Fritid som är en del av koncernens hälsofrämjande arbete. I Peab Fritid finns ett brett utbud av aktiviteter inom motion, kultur och hobby. Självklart erbjuds vi också friskvårdsbidrag.

Kombinera arbete och privatliv

Vi strävar efter att alla vi som jobbar på Lambertsson ska hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Att kunna kombinera arbete med familj ser vi också som en självklarhet, och vi tycker att mammor och pappor ska ta chansen att vara föräldralediga när barnen är små.

Säker sak

Vår vision är att ingen ska skadas eller omkomma på Sveriges byggarbetsplatser. Därför ökar vi nu våra ansträngningar för att påverka och förändra de attityder som ofta ligger bakom oaktsamhet och olycksfall.

Etik och socialt ansvarstagande

I Lambertsson arbetar vi med god etik och socialt ansvarstagande. Vi strävar efter långsiktiga och förtroendefulla relationer till varandra.

Arbetsmiljö

Inom Lambertsson ser vi ständigt över vår arbetsmiljö, såväl på våra produktionsarbetsplatser som på våra kontor. Det är en naturlig del av den dagliga verksamheten. Vi arbetar med att höja alla medarbetares kompetens och säkerhetsmedvetenhet för att ytterligare bidra till en förbättrad arbetssituation.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.