Nu lyfter Lambertsson bygglogistiken till nästa nivå

Christoffer Johansson är ny logistikansvarig hos Lambertsson med övergripande ansvar för samtliga bygglogistiktjänster i region Väst. Han kommer senast från Peab där han var logistikansvarig inom produktionsstöd på större projekt.

–Det som jag ser mest fram emot är att få möjlighet att utveckla hela logistiksatsningen som görs i samband med tidigare förvärv av Servistik och vårt digitala planeringsverktyg. Jag ser det som att alla borde jobba med logistik då det alltid lönar sig, såväl för det mindre som större projektet, säger Christoffer Johansson, logistikansvarig hos Lambertsson region väst.

Lambertsson är en av Sveriges största aktörer inom uthyrningsbranschen. Under senare tid har bolaget rört sig mot att erbjuda fler kunskapsbaserade tjänster. Förstärkningen inom bygglogistiken blir en väldig fördel för kunderna som nu kan effektivisera sina projekt på ett helt annat sätt. 

–Vi gör nu en tydlig förflyttning i vårt tjänsteerbjudande och blir ett ännu starkare stöd till våra kunder, menar Christoffer. 

Dessutom blir det många fördelar för kunderna genom hela projektet och de processerna blir smidigare för alla parter. Utöver att det blir billigare och effektivare för kunden, så ser vi stora miljövinster i och med färre transporter och mindre svinn samtidigt som det blir en säkrare arbetsmiljö för medarbetarna. 

Läs tidigare nyheter och artiklar

Helhetslösningar redan från start med TA planer

Den största kundnyttan och det våra kunder uppskattar mest är att vi erbjuder en väldigt hög expertis inom alla lagar och regler inom TA. Till exempel sköter vi all kontakt mellan Trafikverket /kommunen och entreprenören. Allt våra kunder behöver göra är att meddela oss vad som skall göras, vart det skall utföras och när de önskar börja.

En säkrare arbetsmiljö

Tillsammans ser vi till att jobbet görs säkert

Fokus på säkerhet

Trygga arbetsplatser för alla

Dela det här på: