Anders knackar på

Det har varit många spännande byggen i Anders knackar på under säsongen. Vi på Lambertsson är alltid måna om att sy ihop den totala lösningen för våra kunder. Vi ser till att maskinerna används regelbundet, att de lagerhålls på rätt sätt och att utrustningen levereras i tid. Vi levererar och hämtar maskinerna, var och när du vill. Några av de produkterna som använts under säsongen är bland annat: startkit, plint för att få 230 och 16A, skarvsladd med 16 handske, byggcentraler för 16 handske, grendosor, tre-stegsbockar, Telestep stegar, värmefläktar 230, avfukare och mycket annat.

Det är roligt att våra produkter används i Anders knackar på. Som en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar är vi stolta att produktionsbolaget Nexiko har valt att samarbeta med oss under inspelningen av Anders knackar på, se programmet i TV4 eller på TV4 Play.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson i nytt avtal med Arkeologerna

Arkeologerna var Lambertssons första kund inom offentlig sektor. 
Det var tio år sedan. Nu har parterna skrivit på ett nytt avtal.

Förvärvar expertis inom bygglogistik

Lambertsson förvärvar delar av logistikföretaget Servistik (den digitala plattformen Serviplan och samtlig bygglogistik).

Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.