Ett helhetskoncept för energioptimerade fastigheter med Glacell

Vi har mött Jesper Mårtensson som är affärschef för Glacell. Han började som elektriker i Förslöv 1992 och har efter det haft ett antal olika roller inom bolaget. Idag är Glacell uppdelat i två distrikt södra och norra. Södra innehåller orterna Malmö, Helsingborg, Förslöv och Jönköping. I den norra ingår Stockholm, Örebro, Karlstad och Umeå. På de orter där Glacell inte finns idag utförs uppdragen av befintliga resurser på filialerna och kundcentren.

Glacell är en rikstäckande leverantör av helhetslösningar inom el, tele/data, fiber och solenergi. Som en del av Lambertsson och tillsammans är vi en totalleverantör till bygg- och anläggningsprojekt över hela landet och jobbar mot kunder inom bygg, industri och fastighetssidan. Glacell har fullt fokus på hållbara lösningar och har arbetat med solenergi sedan 2014, vilket de också ser en tydlig trend då kunderna har miljö och hållbarhet högt upp på agendan.

Nyligen satte Glacell en ny strategi som implementeras i verksamheten. Det unika med Glacells erbjudande är helheten, att de har koll på och kan hjälpa till med allt, inte ”bara” installationer. Erbjudandet sammanfattas i sägningen ”Ett helhetskoncept för energioptimerade fastigheter” och förhoppningen är att erbjudandet förstärks och förtydligas med de faktiska områdena, från solel och elinstallationer till IT och reservkraft.

– För tillfället är det mycket fokus på installation av ladd infrastruktur. När det gäller hållbarhet tror jag att det framöver kommer att handla mycket om effektbrist i samhället och med det ett stort behov av batterilager, säger Jesper. Det är självklart att vi vill sälja en helhet till våra kunder och då även Glacells utbud. I nästa skede kommer vi ta fram material och utbildningar för våra filialer och kundcenter för att man ska känna sig trygg och sälja en helhet.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson i nytt avtal med Arkeologerna

Arkeologerna var Lambertssons första kund inom offentlig sektor. 
Det var tio år sedan. Nu har parterna skrivit på ett nytt avtal.

Förvärvar expertis inom bygglogistik

Lambertsson förvärvar delar av logistikföretaget Servistik (den digitala plattformen Serviplan och samtlig bygglogistik).

Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.