Malin Thorildsson ny chef i Frihamnen

Malin Thorildsson är ny chef för Lambertssons kundcenter i Frihamnen i Stockholm. Företaget är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar och sysselsätter drygt 550 personer. Malin Thorildsson kommer närmast från chefsroller på Byggmax och Biltema och ser fram emot att bygga längre och mer strategiska relationer med kunder som hyr i stället för köper utrustning.

– Frihamnen är också ett otroligt spännande område med omfattande byggsatsningar på gång, säger hon.

Enligt planerna kan Frihamnen i framtiden omfatta omkring 1 700 bostäder. Till detta kommer kontor och service och uppskattningsvis 4 000 arbetsplatser ska växa fram inom några år. Samtidigt kommer hamnens kryssningsverksamhet att finnas kvar när området genomgår denna omfattande förändring.

Just nu har Malin Thorildsson ett par medarbetare på plats, men tanken är att staben ska växa. Hon är erfaren vad gäller personalansvar och ser fram emot att få rekrytera. 

– Det här är en traditionellt manlig bransch, men sådant går att ändra på. Alla vet att arbetsplatser som består av både män och kvinnor fungerar bäst.

Först ska lokalen för kundcentret byggas om för att bli mer välkomnande och likna en butik. Sedan väntar invigning senare under hösten. Ansvarsområdet omfattar city och Lidingö och räknas till Lambertssons östra region. Ombyggnaden av hela Stureplansområdet är ytterligare ett stort och aktuellt byggprojekt som kommer att generera uppdrag.

Tobias Kvick, operativ chef på Lambertsson, är mycket nöjd med rekryteringen av Malin Thorildsson som kundcenterchef i expansiva Frihamnen. 

– Att ha Malin på plats innebär en viktig förstärkning av hela vårt lag, säger han. Hon har bred erfarenhet av personal- och ledningsfrågor och kommer att kunna bidra till att Lambertsson fortsätter att växa och utvecklas.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Handslaget - Tillsammans säkrar vi hela bygget

Sedan 2021 följer Lambertsson, genom Peabkoncernen, upp verksamheten utifrån nio externa mål – både finansiella och ickefinansiella – som samtidigt identifierar prioriterade hållbarhetsfrågor. Vi följer upp våra mål kvartalsvis, halvårsvis eller årsvis. Förutom de finansiella målen, följer vi varje kvartal upp arbetsplatsolyckor och målet om nol...

Prisbelönt ledare ny chef för Lambertssons största region

Under våren kom nyheten om att vi på Lambertsson förstärker företagsledningen genom att rekrytera Jack Len som ny chef för region syd som också är bolagets största region. Han efterträder Erik Junker som får utökat ansvar i bolaget.

Malin Thorildsson ny chef i Frihamnen

Malin Thorildsson är ny chef för Lambertssons kundcenter i Frihamnen i Stockholm. Företaget är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar och sysselsätter drygt 550 personer. Malin Thorildsson kommer närmast från chefsroller på Byggmax och Biltema och ser fram emot att bygga längre och mer strat...

Dela det här på: