Glacell bolagiseras

Glacell tar nästa naturliga kliv och blir ett helägt dotterbolag till Lambertsson. Genom Glacell kan vi fånga upp projekten tidigt och vara med även efter att byggnation är klar och till eftermarknad. Där Lambertsson är ansvarig för uppförande av byggnad, så kommer Glacell in när det handlar om bland annat klimatdeklaration/energideklaration, laddlösningar, solceller med mera. Ett exempel är Peabs projekt Fyrskeppet som är ett ekoprojekt där vi har egenproducerat el genom solcellspark och på så sätt får vi grön produktion. 

–Vårt erbjudande är väldigt tydligt, genom att vi direkt erbjuder kunderna en minskad energiförbrukning. Tillsammans med Lambertsson Control och det nya lagkravet om energideklaration så blir kundnyttan väldigt stark. Bolagiseringen innebär ett nytt affärssystem, då vårt totala erbjudande gentemot kund innebär stora mängder med data transaktioner och mycket kunddata. Detta gör också att vi kan vara väldigt snabbfotade som aktör. Nästa steg efter bolagiseringen är att sätta den nya riktningen och få tillräckligt med fokus. För våra medarbetare innebär det samma struktur och samma medarbetare, men där vi tillsammans kan stoltsera med ett ännu tydligare erbjudande. Tillsammans på Glacell är vi nu redo för framtidens tjänster och lösningar och att vi kan stoltsera som enda partnern för alla smarta energitjänster.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Helhetslösningar redan från start med TA planer

Den största kundnyttan och det våra kunder uppskattar mest är att vi erbjuder en väldigt hög expertis inom alla lagar och regler inom TA. Till exempel sköter vi all kontakt mellan Trafikverket /kommunen och entreprenören. Allt våra kunder behöver göra är att meddela oss vad som skall göras, vart det skall utföras och när de önskar börja.

En säkrare arbetsmiljö

Tillsammans ser vi till att jobbet görs säkert

Fokus på säkerhet

Trygga arbetsplatser för alla

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.