Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Glacell är nu en av åtta leverantörer av laddstationer hos den nationella inköpscentralen Sinfra. Det nya ramavtalet omfattar leverans av laddstolpar och laddboxar, installation, lastbalansering, och även möjlighet till betallösningar via EON, som Sinfras medlemmar nu kan avropa på. 

  • Det är klart som tusan att det är ett viktigt avtal. Vi är rätt så starka på laddbilsmarknaden i övrigt så det här avtalet faller väl in. Det ligger också nära till hands ur ett hållbarhetsperspektiv, vilket kommer vara en viktig parameter för Glacell. Sen ger det oss en möjlighet till en bred kundbas, säger Tobias Jönsson, regionchef på Glacell.


Martin Rosdahl, som är upphandlingsansvarig på Lambertsson, tycker det är särskilt glädjande att man vann upphandlingen med en high end-produkt som är förhållandevis dyr för en lägsta pris-upphandling. 

  • Den linjen har nog ingen av de andra leverantörerna gått på. För vår del känns det som en fördel att man kan gå in i Sinfras portal och få det bästa som finns på marknaden, säger Martin Rosdahl.

Avtalet började gälla i juli 2021 och löper i två år med möjlighet till förlängning i max ytterligare två år.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson i nytt avtal med Arkeologerna

Arkeologerna var Lambertssons första kund inom offentlig sektor. 
Det var tio år sedan. Nu har parterna skrivit på ett nytt avtal.

Förvärvar expertis inom bygglogistik

Lambertsson förvärvar delar av logistikföretaget Servistik (den digitala plattformen Serviplan och samtlig bygglogistik).

Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.