God morgon Sverige

Vi är en av Skandinaviens största uthyrare av byggrelaterade tjänster till företag inom bygg, anläggning och industri. Vår långa erfarenhet har lärt oss hur viktigt det är att kunna dimensionering, maskinval, logistik och etablering.

Hos Lambertsson finns ett omfattande sortiment av moderna maskiner, effektiva verktyg och byggrelaterade produkter till uthyrning för ert projekt. Vi står redo under hela processen, från projektering, TA, logistik, bodetablering till avetablering av byggarbetsplats.

För oss på Lambertsson är cirkulär ekonomi en grundpelare och vi både driver och följer den tekniska och gröna utvecklingen. Genom flertalet digitala lösningar som till exempel vår säkerhetslösning Keep Out med ID06, plattformarna Lambertsson Online och Lambertsson Control samt den uppkopplade leveranscontainern skapar vi affärsnytta samtidigt som vi minskar miljöpåverkan.  

Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för just ditt byggprojekt. 

Lambertsson är där när Sverige byggs 
Vi säkrar hela bygget

Läs tidigare nyheter och artiklar

Nu knäpper vi hjälmen

Nu skärper vi kraven på personlig skyddsutrustning i Sverige.

För en värld utan barnarbete

Lambertsson stödjer Musikhjälpen som återkommer för fjortonde gången (13–19 december). Denna gång kommer glasburen stå på Gamla torget i Norrköping. Temat som vi stödjer i är ”För en värld utan barnarbete”.

Skydda verktyg och maskiner på ett smartare sätt

En säkrare och effektivare förvaring

Dela det här på: