Lambertsson etablerar nytt kundcenter

Öppnar södra Sveriges mest centrala maskinuthyrning

Minskad klimatpåverkan och bättre service blir resultatet när Lambertsson öppnar ett nytt kundcenter för projektering och uthyrning i den nya stadsdelen Varvsstaden, mellan Västra hamnen och centrala Malmö.

Kockums gamla varvsområde nära Malmö Centralstation håller just nu på att omvandlas från ett gammalt stängt industriområde till en modern stadsdel med bostäder, företag och gemensamma parker och grönytor, med arvet från de karaktäristiska industribyggnaderna i rött tegel närvarande i fasader och omgivning.

Lambertsson hjälper byggprojekt med allt som är temporärt på en byggarbetsplats: Maskiner, trafikanordningar, el- och klimatlösningar och byggbodar, för att nämna några exempel. Nu erbjuder Lambertsson sina tjänster på plats i Varvsstaden till de entreprenörer som arbetar för att bygga Malmös nya stadsdel.

– Platschefer, arbetsledare och yrkesarbetare kan komma in och få den personliga kontakten och hjälpen de behöver, i högt och lågt, säger William Andersson, projektledare på Lambertsson. Vi kan hjälpa dem med lösningar direkt på plats vid akuta ärenden och även med planering av logistik ute på arbetsplatserna.

Genom att dels ha ett lager med exempelvis mindre maskiner och trafikanordningsprodukter för akuta behov, dels ha möjlighet att planera och samordna logistiken utifrån verksamheternas behov på kortare och längre sikt, kan Lambertsson se till att transporterna både utförs i rätt tid och med så få antal resor som möjligt.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Helhetslösningar redan från start med TA planer

Den största kundnyttan och det våra kunder uppskattar mest är att vi erbjuder en väldigt hög expertis inom alla lagar och regler inom TA. Till exempel sköter vi all kontakt mellan Trafikverket /kommunen och entreprenören. Allt våra kunder behöver göra är att meddela oss vad som skall göras, vart det skall utföras och när de önskar börja.

En säkrare arbetsmiljö

Tillsammans ser vi till att jobbet görs säkert

Fokus på säkerhet

Trygga arbetsplatser för alla

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.