Lambertsson Kran – vårt systerbolag

Med mer än 600 operativa byggkranar, kranbilar och bygghissar har vi resurser för alla typer av uppdrag. Lambertsson Kran har stor erfarenhet i planering av arbetsplatsens logistik och erbjuder också serviceavtal för underhåll. Som marknadsledande leverantör och med vårt breda sortiment av produkter och tjänster är det en självklarhet att endast arbeta med de bästa varumärkena.

Lambertsson Kran har valt att samla utrustning och personal i Stockholm, Göteborg, Malmö och Piteå när det gäller byggkranar och hiss, Mobilkranar finns baserade i Helsingborg och Malmö. Därifrån transporteras sedan både kranar och spetskompetens ut till olika byggen runt om i hela landet. Lambertsson Kran finns även representerade i Norge och Finland av systerbolag. Kranor i Norge är rikstäckande inom byggkranar och hiss, med sex lokaliseringar i Tromsö, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand samt Oslo. Vi jobbar tätt tillsammans med utbildningar, kompetensutbyte och resurser som flyttas över gränsen dit vi har behov. Det är viktigt för oss är att säkerställa kvalitet och funktion och en av våra styrkor är just vår serviceorganisation, som verkar över hela landet. Vi erbjuder till exempel en renodlad maskinpark och våra välutrustade servicebilar finns alltid till hands för att omgående kunna avhjälpa eventuella fel.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson i nytt avtal med Arkeologerna

Arkeologerna var Lambertssons första kund inom offentlig sektor. 
Det var tio år sedan. Nu har parterna skrivit på ett nytt avtal.

Förvärvar expertis inom bygglogistik

Lambertsson förvärvar delar av logistikföretaget Servistik (den digitala plattformen Serviplan och samtlig bygglogistik).

Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.