Lambertsson storsatsar framåt

Lambertsson har förvärvat delar av logistikföretaget Servistik samt den digitala plattformen Serviplan

Företagsaffären innebär att vi ytterligare kan bredda kunderbjudandet till att även omfatta marknadssmarta logistiktjänster som ytterligare ökar kundernas effektivitet och lönsamhet. I samband med förvärvet följer sju nyckelpersoner från Servistik med till oss på Lambertsson. Just nu pågår arbetet med en affärs och implementationsplan för hur, var och när denna verksamhet expanderar ut i Lambertsson till våra kunder. Vi kommer att börja i Stockholm där Servistik sedan tidigare har sin stora operativa kompetensbas.

– Det här är ännu en satsning mot framtiden som gör oss till det mest kompletta bolaget inom uthyrningsbranschen, säger VD Peter Mikes. Vi hjälper inte bara våra kunder till lönsammare projekt, vi ökar också säkerheten på många byggarbetsplatser. Som en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer utökas personalstyrkan med experter på logistik inom byggbranschen. Det handlar bland annat om planering, styrning, spårbarhet, transporter och lagerhållning.

– Genom affären med Servistik säkerställer vi nu att kunderna får de rätta förutsättningarna även inom bygglogistik. Kundernas lösningar blir inte bara effektivare och lönsammare, utan också säkrare med mindre miljöpåverkan, vilket vi nu kan erbjuda med våra analys- och planeringstjänster samt den digitala plattformen Serviplan som är en del av affären. 

Läs tidigare nyheter och artiklar

Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Lambertsson säkrar hela bygget

Under vecka 35 är det återigen dags för Lambertssons säkerhetsvecka. Detta vill vi på Lambertsson uppmärksamma gentemot våra kunder genom att uppmärksamma vårt erbjudande om konsultation/inspektion av ditt projekt enligt Trafikverkets kriterier.

Lambertssons eldrivna kran helt unik i Sverige

Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda sina kunder en mobil kran som är helt eldriven. Den miljövänliga och hypermoderna maskinen finns bara i tre exemplar i hela världen.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.