Lambertsson tar täten i omställningen

Lambertsson är drivande i det viktiga arbetet med att minska byggbranschens och hela samhällets klimatpåverkan.

Jobba klimatsmart med gröna maskiner

Nu lanserar Lambertsson en serie uthyrningsmaskiner som använder elmotorer i stället för förbränningsmotorer. Det betyder att de inte släpper ut några växthusgaser som bidrar till klimatförändringarna. Vi är först bland de stora uthyrningsföretagen i Sverige med att erbjuda klimatsmarta anläggningsmaskiner med nollutsläpp av koldioxid.

För oss på Lambertsson är det viktigt att hela tiden driva på och utveckla branschen i en grönare och mer hållbar riktning. Våra nya eldrivna stampar, grävmaskiner och hjullastare är en del av det arbetet.

Vi tar steget från fossila bränslen till el när det gäller driften av olika anläggningsmaskiner i vårt uthyrningssortiment. På så vis hjälper vi våra kunder att välja rätt maskiner för vår gemensamma framtid. Vi vill inte vara en del av problemet, utan en del av lösningen.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Lambertsson säkrar hela bygget

Under vecka 35 är det återigen dags för Lambertssons säkerhetsvecka. Detta vill vi på Lambertsson uppmärksamma gentemot våra kunder genom att uppmärksamma vårt erbjudande om konsultation/inspektion av ditt projekt enligt Trafikverkets kriterier.

Lambertssons eldrivna kran helt unik i Sverige

Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda sina kunder en mobil kran som är helt eldriven. Den miljövänliga och hypermoderna maskinen finns bara i tre exemplar i hela världen.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.