Nu expanderar vi i norr

Lambertsson fortsätter sin expansion norrut. Under maj etablerar man sig i både Kiruna och Gällivare genom att öppna ett kundcenter på respektive ort. Bakgrunden är ökad efterfrågan i norra Sverige.

– Ryktet har gått om våra etableringar och vi får en hel del förfrågningar till vårt kontor i Luleå från potentiella kunder som vill komma i kontakt med oss på de nya orterna, säger Erik Mogren, regionchef för norra Sverige på Lambertsson.

– Båda etableringarna har varit på gång under en längre tid. Med allt som händer i och kring Malmfälten just nu ser vi en bra och långsiktig marknad för våra tjänster. Genom att finnas på plats geografiskt kommer vi kunna leverera maskiner och annan utrustning med kort varsel, säger Erik Mogren. 

Just nu pågår en rekryteringsprocess. Ambitionsnivån är att initialt anställa åtta personer. Fyra i Kiruna och fyra i Gällivare. 

– Vår tanke är att börja så, men ambitionen är att växa i takt med att vi får in nya uppdrag. Jag ser en stor potential i både Kiruna och Gällivare med omnejd, säger Erik Mogren.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Helhetslösningar redan från start med TA planer

Den största kundnyttan och det våra kunder uppskattar mest är att vi erbjuder en väldigt hög expertis inom alla lagar och regler inom TA. Till exempel sköter vi all kontakt mellan Trafikverket /kommunen och entreprenören. Allt våra kunder behöver göra är att meddela oss vad som skall göras, vart det skall utföras och när de önskar börja.

En säkrare arbetsmiljö

Tillsammans ser vi till att jobbet görs säkert

Fokus på säkerhet

Trygga arbetsplatser för alla

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.