Lambertsson expanderar

I våras var det dags för nyöppning av Lambertssons filial i Umeå, där vi har expanderat med nya och stora lokaler. Lambertssons nya filial blir hela 16 000 kvadratmeter, vilket innebär ett stort lyft för uthyrningsmarknaden i regionen som får en komplett leverantör av anläggningsmaskiner, kranar, el- och andra bygg och industrilösningar.

I slutet av mars flyttade Lambertsson in i helt nya lokaler på totalt 16 000 kvadratmeter. Anläggningen kommer bland annat att rymma kontor, lager och butik. Umeå och hela norrlandskusten är ett expansivt område där vi nu ökar vår närvaro. Det var sommaren 2019 som vi etablerade oss i Umeå. Initialt sysselsatte verksamheten 5 personer. Den siffran har succesivt ökat till att idag omfatta 23 anställda. Hittills har vi jobbat i byggbaracker och det blir ett stort lyft att kunna flytta in i anpassade lokaler som förbättrar kvaliteten ytterligare. 

Läs tidigare nyheter och artiklar

Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Lambertsson säkrar hela bygget

Under vecka 35 är det återigen dags för Lambertssons säkerhetsvecka. Detta vill vi på Lambertsson uppmärksamma gentemot våra kunder genom att uppmärksamma vårt erbjudande om konsultation/inspektion av ditt projekt enligt Trafikverkets kriterier.

Lambertssons eldrivna kran helt unik i Sverige

Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda sina kunder en mobil kran som är helt eldriven. Den miljövänliga och hypermoderna maskinen finns bara i tre exemplar i hela världen.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.