Sökresultat

Maskinuthyrning

Utforska Lambertssons breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver en hel maskinpark till det större projektet har vi det du behöver.

Läs om maskinuthyrning

Lambertsson Kran

Vi på Lambertsson Kran kan stolt presentera Skandinaviens största kranpark. Hos oss kan du hyra byggnadskranar mellan 30 och 900 tonmeter bygghissar med en kapacitet på upp till 24 personer.

Läs om att hyra kranar och hissar

Karriär

För oss på Lambertsson är det viktigt att få vara delaktiga, kunna utvecklas och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss har alla möjlighet att påverka sin arbetssituation.

Läs mer om karriär inom Lambertsson

Referensprojekt

Vi är stolta över att presentera ett urval av projekt som Lambertsson har åstadkommit eller är i färd med att konstruera just nu.

Läs mer

Om Lambertsson

Lambertsson, en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Läs mer om företaget

Energioptimering

Lambertsson arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan. Vi har därför utvecklat energioptimeringssystemet L-CTRL för att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till ett bättre beteende.

Läs mer om energioptimering

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Läs mer om personalliggare

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Läs mer om tillfällig el

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, koner, skyltar m.m.

Läs mer om trafikanordning

Clarion Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotell Post i Göteborg håller på att byggas om och Lambertssons finns med som underentreprenör. Entreprenaden består av en om- och tillbyggnad av det anrika Centralposthuset vid Drottningtorget i centrala Göteborg där beställaren är Home Properties. Arbetet har påbörjats och färdigställandet beräknas ske i januari 2012. Lambertsson har l...

Tjänster Byggetablering, Kran, Maskinuthyrning
Status Avslutat
Kund PEAB
Läs mer

Max IV i Lund

Lambertsson utför arbete på forskningsanläggningen Max IV i Lund som kommer att bli världens mest avancerade synkrotronlaboratorium. Max IV är en forskningsanläggning som ska använda så kallad synkrotronstrålning bland annat för att undersöka atomers uppbyggnad och processer på mikroskopisk nivå. På det sättet kan det förenklat liknas vid ett my...

Tjänster Elinstallation, Keep Out, Maskinuthyrning
Status Avslutat
Kund PEAB
Läs mer

Våra Varumärken

Tillsammans med våra varumärken och dotterbolag stärker vi våra helhetslösningar samtligt som vi bevarar den lokala närvaron.

Läs mer

Historik

Framgångshistorian började i Göteborg på 70-talet. Idag är Lambertsson rikstäckande verksamhet och en av de största uthyrare av byggrelaterade tjänster. Läs historian från uppstart till nutid.

Läs mer

Glacell monterar solceller i unikt fasadprojekt

29 mar 2017

Glacell har just påbörjat installationen av solceller på fasaden till Flustret, den nyskapande entrébyggnaden till stadsdelen Vallastaden i Linköping.

Läs mer

Lambertsson har fokus på säkerhet

21 mar 2017

Våra medarbetare och kunder som arbetar på vägarna vistas i en farlig miljö och det är av yttersta vikt att all säkerhet fungerar som den ska. Alla ska komma hem efter en arbetsdag. Mässan På Väg lyfte dessa viktiga frågor.

Läs mer

Ny 100 tons mobilkran till Malmö

6 feb 2017

Ny 100 tons mobilkran till Malmödepån med den senaste tekniken som ersätter den traditionella lyftvajern.

Läs mer

Varför hyra?

Det finns mängder av skäl varför du ska hyra. Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Men det kräver tid, kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark.

Läs mer

Grönyte- och jordmaskiner

Behöver du hyra jordbearbetnings och grönytemaskiner till ditt projekt?

Läs mer

Kommunikationsutrustning

Behöver du hyra kommunikationsutrustning till ditt byggprojekt?

Läs mer

template

template

Tjänster
Status
Kontraktssumma
Kund
Arkitekt
Uppdragsgivare
Läs mer

 • Status
 • Status
 • Tillträde
 • Bostäder
 • Rum
 • Boyta
 • Tomtarea
 • Pris
 • Debt free price
 • Månadsavgift
 • Säljstart
 • Säljstart
Läs mer