Sökresultat

Grafisk manual

I vår grafiska manual berättar vi hur logotyper, grafiska profil, typografi används i samband med Lambertssons kommunikation.

Fasader

Modulerna ger en effektiv fasadtillslutning som säkerställer en god totalekonomi. De skapar dessutom ett professionellt intryck eftersom bygget ser presentabelt ut redan tidigt i byggfasen.

Tillfälliga väggar

Tillfälliga väggar kan vara nödvändiga på byggarbetsplatser i byggnader som ska behålla sin dagliga funktion, till exempel sjukhus, fabriker, flygplatser och skolor eller till uppdelning av lageranläggningar.

TMA - ett mobilt påkörningsskydd

Vad är en TMA bil? Truck Mounted Attenuator (TMA), även kallat “TMA-bil”, är ett påkörningsskydd som används vid framför allt vägarbeten. Skyddet består av ett deformationsblock med tillhörande ljustavla som monteras baktill på ett arbetsfordon eller vanligare på en lastbil. När behövs TMA bil? TMA-bilen står uppställt vid ett vägarbete f...

Trafikanordningsplan, TA-plan

För att utföra arbete hos Trafikverket och många kommunala gator krävs en trafikanordningssplan (TA plan) innan arbetet kan påbörjas. Vi kan hjälpa dig med att ta fram TA-planen.

Behöver du upprätta och få godkänd TA-plan?

Fyll i de uppgifter vi behöver i ansökningsformuläret på så fixar vi en godkänd TA-plan åt dig.

Etik och socialt ansvarstagande

I Lambertsson arbetar vi med god etik och socialt ansvarstagande. Vi strävar efter långsiktiga och förtroendefulla relationer till varandra.

Tillfällig värme och klimat

Byggvärme är en mycket viktig del på en byggarbetsplats. Med rätt lösning skapar vi tillsammans förutsättningar för en problemfri byggprocess och en god ekonomi i projektet.

Vi säkrar hela bygget

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Spikverktyg, stavbandad spik, betong gasdrivet ≤ 45 mm

Hilti GX 120 - Hyr gasdriven spikpistol för infästning i betong, stål, block, murverk och tegel.

Spikverktyg, rullbandad spik högtryck betong ≤ 70 mm

MAX HN120 - Hyr högtrycksdriven rullandad spikspistol perfekt för spikning i betong, stål och trä. Spiklängder 22-65 mm.

template
template
template

template

template

template

template

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.