Alexander Mannsdorff

Säljare Modul i Malmö

Du har varit på företaget ganska länge?

Ja, jag började jobba på Lambertsson för 12 år sedan. Först i verkstaden, sedan som montör och därefter som säljare på Modul. Det har gjort att jag har bra insyn i alla områden och hunnit skapa goda relationer med många kollegor. Att alla vet vem jag är känns bra när jag nu har blivit säljare. Jag jobbar dessutom nära kunderna och är ute och besöker arbetsplatser i Malmötrakten, på Österlen och i resten av Skåne upp till Landskrona.

Det är inte precis en stillastående bransch eller hur?

Verkligen inte! Jag tycker att det är roligt att det hela tiden händer mycket, på så sätt är det utvecklande för mig som person. Jag tycker speciellt mycket om servicebiten, att lyckas hitta rätt lösningar till kunder som beställer av oss. Trots att det ofta är snabba puckar så kan vi uppfylla önskemålen, det känns förstås bra.

Vad tycker du Lambertsson först och främst står för?

Framförallt är det en trygg och bra arbetsplats. Jag tilltalas av vår bredd, att alla bitar som gör en komplett arbetsplats finns inom företaget. Vi behöver inte låna in från andra utan kan erbjuda allt.
Det är bra för kunderna och skapar en positiv stämning bland alla. Jag brukar också framhålla att det finns möjlighet att gå kurser och utbildningar som anställd, även att uppdatera utbildningar man gått tidigare. Att sådana erbjudanden finns kännetecknar ett bra företag.

Andra medarbetarberättelser

Staffan Bremmers

Serviceman Rental i Lindome

Magnus Åkesson

Vägdriftsarbetare i Helsingborg

Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.