Staffan Bremmers

Serviceman Rental i Lindome

Berätta om ditt jobb.

Jag har ganska nyligen börjat jobba på projektdepån i Gullbergsvass och där gör jag i princip allt. Innan den här möjligheten dök upp jobbade jag på depån i Lindome, men där jobbade jag nästan bara med småmaskiner. Den stora skillnaden nu är att jag har helheten, från kund till slutleverans. Alltifrån underhåll till utkörning och leverans, skriva ut ordrar, fakturera, göra inköp, allt. Det känns som att man driver sitt eget företag. Det medför mycket ansvar men det är värt det med den respons man får från kunderna. Alla gör allt, vi är verkligen ett team. Ingen har en given plats utan alla hjälps åt, så det är väldigt varierat.

Alla gör allt, vi är verkligen ett team.

Hur länge har du arbetat på Lambertsson?

På Lambertsson i 9-10 år nu tror jag, varav ett år här, så nu har man utvecklats enormt det här sista året när man fått sätta sig in i precis allting. Innan jobbade jag mest med småmaskiner men nu kanske man ska hyra ut en grävmaskin ena dagen eller får frågor om el och moduler och sånt. Även om jag inte svarar på alla frågor utan tar hjälp utav modul- och elavdelningen så får jag ju ändå prata med kunden först. Man får ta emot alla frågor.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Det bästa med Lambertsson tror nog det är hur man hanterar personalen, eftersom man tillhör Peab och det känns som att dem vill att man ska må bra, och då trivs man. Finns allt ifrån motionsbidrag, till sluta-röka bidrag, till biobiljetter, allting. Inte bara så, men det känns som att fastän det är så fruktansvärt många anställda så blir man väl omhändertagen. Jag tycker det. Så är det inte överallt. 

Andra medarbetarberättelser

Magnus Åkesson

Vägdriftsarbetare i Helsingborg

Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.