Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv

Berätta om ditt jobb.

Jag jobbar som depåchef och är ansvarig för vår uthyrningsdepå i Förslöv. Mitt jobb innebär allt mellan himmel och jord. I stora drag ligger det på mitt ansvar, förutom alla ekonomiska aspekter, att medarbetare känner sig delaktiga och nöjda, att vi jobbar för att öka externmarknaden samt givetvis vårda och behålla de kunder vi har.

Det bästa med att jobba på Lambertsson är miljön och människorna.

Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan?

Sedan 2007 har jag jobbat som försäljningschef, varav merparten av denna tid på Hitta.se. Under mitt sista år på Hitta.se kände jag väldigt starkt att jag hade gjort mitt i branschen. Jag kunde jobbet på mina 10 fingrar och gjorde det fantastiskt bra, men jag behövde en ny utmaning helt enkelt. Så när det var dags för mig att återgå i arbetslivet i augusti 2015, efter att jag varit mammaledig med vårt andra barn, så var mitt mål att göra något helt annorlunda mot vad jag gjort tidigare. Och det kan man verkligen säga att detta är!

Att ge mig in i en bransch som jag inte alls jobbat i eller har så mycket erfarenhet av (handen på hjärtat, jag kan knappt skruva upp en tavla hemma) skrämmer mig inte alls. Alla är nya någon gång, det handlar bara om hur villig man är att lära sig. Att söka ett jobb som chef var för mig ganska naturligt. Jag tycker det är fantastiskt roligt att jobba med människor, att ha ansvar över en verksamhet samt att göra affärer är nästan ett måste för en målmedveten och resultatfokuserad person som mig.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Det bästa med att jobba på Lambertsson är miljön och människorna. Det är roligt att göra affärer på ett annat sätt med en annan infallsvinkel än vad jag gjort tidigare, och det är roligt att jobba med mina medarbetare på depåerna.

Samt att jag nu faktiskt vet vad en bilmaskin är (stavning fortfarande något osäkert). Kan ni kanske gissa att det kom ett leende eller två från medarbetarna på depån när jag min första vecka trodde att man hade en bilmaskin när man meckade med bilar. Märkliga mojäng, ska den få plats under en motorhuv? Nåväl, fem år senare har jag fortfarande många medarbetare som är betydligt mer kunniga än mig när det kommer till maskiner och vad de används till, men en hel del har jag lärt mig och när vi tillsammans utnyttjar våra olika kunskaper så har vi ett vinnande team.

Andra medarbetarberättelser

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Johan Enarsson

Depåchef El i Förslöv

Professionell maskinuthyrning till ditt projekt

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.