Magnus Åkesson

Vägdriftsarbetare i Helsingborg

Berätta om ditt jobb.

Jag är ute på vägarna och sätter upp och tar ner trafikavstängningar. Sysslar med trafikanordningar allmänt, och allt som är där i så att säga. Det är väldigt varierat, men fritt och skönt att vara ute. Det är därför jag vill vara där.

Många gånger är det ju hektiskt och tajt med tid och hela baletten, men jag gillar det som f*n. 

Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan?

På Lambertsson har jag inte varit i mer än två och ett halvt år, men jag har varit inom Peab sedan 03. När jag började på Peab började jag på grundläggning i Malmö och reste i hela norden. Sen bytte jag till asfalt för att kunna vara hemma mer med familjen, så att jag var hemma varje natt i alla fall. Där var jag i rätt så många år, men på grund av en ryggskada fick jag hoppa av det och då fick jag chansen att börja på Lambertsson och på verkstaden. Nu efter två år har vi sagt att vi ska prova mig och se om jag funkar ute och att min rygg håller för jag som person passar bättre ute, det är där jag vill vara.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Friheten. Det är mycket ansvar men också mycket frihet. Det är nog det bästa. Just att man gör sin egen dag på något vis och man har sin roll där man vet vad man ska göra. Många gånger är det ju hektiskt och tajt med tid och hela baletten, men jag gillar det som f*n. Sen är det nog tryggheten. Det har följt med mig ända sen jag började på Peab, tryggheten. Och nu har jag kommit till en avdelning där vi inte är så många och har bra arbetskamrater och ett bra samarbete. Det är en stor del. 

Andra medarbetarberättelser

Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.