Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Berätta om ditt jobb. 

Det är det bästa jobb som finns i Sverige. Det finns inget bättre. Jag kommer på morgonen, tar lite kaffe, tar mina kläder, byter om och går ut. Sen klättrar jag upp och startar kranen. Dagarna ser alltid olika ut. Ibland är det bara montage, men av väggar, pelare, plattor, järn, betong.

..att sitta där uppe. Man är kung, haha.

Det är olika. Det är alltid roligt att köra kran. Det är en upplevelse att sitta där uppe. Man är kung, haha. Man ser alla på bygget och har full uppsikt över arbetsplatsen. Det är ett intressant jobb faktiskt. 

Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan?

Jag började på Lambertsson år 2007, i juli. Här i Sverige körde jag lastbil tidigare, men innan dess jobbade jag Tyskland i tio år som kranförare. Det är det jag trivs bäst med.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Att få köra kran. Vi har dem som jobbar på depåerna och som monterar kranarna. Vi bara kör, och om jobbet är avklarat så hjälper vi till på depån med reparation.

Andra medarbetarberättelser

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Johan Enarsson

Depåchef El i Förslöv

Staffan Martinsson

Depåchef Modul i Ängelholm

Kranuthyrning

Vi på Lambertsson Kran kan stolt presentera Skandinaviens största kranpark. Hos oss kan du hyra byggnadskranar mellan 30 och 900 tonmeter bygghissar med en kapacitet på upp till 24 personer.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.