Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Berätta om ditt jobb.

Jag arbetar som Ta-planritare/arbetsledare på Lambertsson Division TA. Mitt arbete går ut på att utforma och ansöka om trafikanordningsplaner och tillstånd hos antingen Trafikverket eller de kommunala gatukontoren, beroende på om vägarbetet utförs på statlig eller kommunal gata. En trafikanordningsplan ska skapa en trygg arbetsplats för både personal och de passerande trafikanterna. Det gäller att vara insatt i de regelverk som både Trafikverket och gatukontoren ställer vad gäller utformningen av planerna. Som TA-planritare får man hela tiden anpassa varje ritning efter det arbete som ska utföras. Varje plats och arbete är unikt i sig. Jag har även kontakt med alla säljare och skickar materiel till alla depåer som vi har runt om i Sverige.

Division TA var ganska nyligen uppstartat då och jag kände att det var en intressant utmaning.


Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan? 

Jag har tidigare arbetat på driftområdet Helsingborg, Mesta Sverige AB där jag hade en traineetjänst. Där var min roll ganska bred och jag fick prova på både arbetsledarrollen, beredskap med både vinterjour och sommarjour, ekonomi m.m. Att jag sökte mig vidare var för att jag ville utvecklas inom yrket och då fick jag kontakt med Stefan Svensson som sökte en TA-planritare till Lambertsson. Division TA var ganska nyligen uppstartat då och jag kände att det var en intressant utmaning som nog skulle passa mig.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson? 

Det bästa med att jobba på Lambertsson är definitivt alla trevliga kollegor jag har! Utan mina ”gubbar” som ställer upp i ur och skur skulle det vara kämpigt att få dagarna till att fungera. Så en stor eloge till dem!

Andra medarbetarberättelser

Johan Enarsson

Depåchef El i Förslöv

Staffan Martinsson

Depåchef Modul i Ängelholm

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.