Johan Enarsson

Depåchef El i Förslöv

Jag gick andra året på el-programmet när jag gjorde min praktik på Lambertsson. Det var första gången jag var här. Jag trivdes direkt bland kollegorna och med arbetsuppgifterna, och blev erbjuden att sommarjobba kommande sommar. Sen dess har det hänt mycket! Idag jobbar jag som depåchef för våra depåer i Förslöv och Halmstad.

El har alltid intresserat mig och det har aldrig blivit tråkigt. Vägen hit har kantats av många olika utmaningar och det är nog det som gjort att jag har stannat så här länge.

Där finns alltid något nytt inom elbranschen, kanske därför jag inte hinner tröttna på det. Utvecklingen går i rasande fart och det gäller att vara på tårna för att vara uppdaterad. Felsöka, skruva och få saker att fungera är fantastiskt roligt. På Lambertsson får man göra så mycket mer än bara dra fram en tråd till en lampa. Vi får ju ett helt bygge att leva. Det är något speciellt med att vara med och bidra till att få sakerna att fungera ute på bygget, allt ifrån den minsta batteriladdaren till en jättestor tornkran.

Jag har alltid strävat efter att skapa gemenskap och glädje med människorna i min omgivning. Det är, och har alltid varit, viktigt för mig att ingen känner sig utanför. Med två mindre bröder fick man lära sig det tidigt i livet.

Mina förhoppningar är att kunna bibehålla eller, om möjligt, öka trivseln på arbetsplatsen. Det ska kännas bra att gå till jobbet, och man ska trivas med det man gör. Jag tror på öppenhet och ärlighet och att man hjälps åt. Detta fungerar fantastiskt bra i hela regionen där vi alla hjälps åt för att nå våra mål.

Det jag gillar med Lambertsson, och alltid gjort, är den familjära känslan bland kollegorna. Folk är hjälpsamma, positiva, peppar varandra och man har alltid nära till skratt. Med Peab som muskler i ryggen, den engagerade personalen vi har, tillsammans med breda kunskapen som finns ute i organisationen så är Lambertsson svårslagna inom många av våra arbetsområden. Inga projekt är för små eller för stora.

Andra medarbetarberättelser

Staffan Martinsson

Depåchef Modul i Ängelholm

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.