Staffan Martinsson

Depåchef Modul i Ängelholm

Jag började på Lambertsson i Förslöv för 20 år sedan som bodreparatör. 2010 fick jag frågan om jag var intresserad av att bli arbetsledare i Ängelholm, vilket kändes som en spännande utmaning. Sedan december 2019 är jag depåchef för modulverksamheten i Ängelholm, Malmö och Växjö.

Jag har alltid brunnit för att hjälpa och lösa problem för kunder och kollegor. Det finns ingen bättre känsla än när kunden ringer tillbaka och säger att vi gjort ett fantastiskt bra jobb. Det är också viktigt för mig att mina kollegor trivs på jobbet. Vi är ett gott gäng idag och min förhoppning är att jag ska förvalta den här stämningen vidare. Jag vill låta mina medarbetare ta ansvar, då tror jag att deras engagemang ökar och att de känner att deras arbete är betydelsefullt.

Det jag tycker är bra med Lambertsson är att man kan få hjälp av alla, ingen är viktigare än någon annan och vi har en riktigt bra familjekänsla. Vi har ett väldigt gott samarbete över hela landet och hjälper varandra. Att vi på Lambertsson har den bredden som vi har och kan erbjuda helhetslösningar tycker jag också är positivt. Lambertsson är ett bra företag att jobba på och vill man så finns möjligheten att utvecklas och avancera till nya tjänster inom företaget.

Andra medarbetarberättelser

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Johan Enarsson

Depåchef El i Förslöv

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.