Ny 100 tons mobilkran till Malmö

Ny 100 tons mobilkran till Malmödepån med den senaste tekniken som ersätter den traditionella lyftvajern.

Ralling/Bärarelaget inom Lambertsson Kran har investerat i en ny Grove 100 tons mobilkran. Kranen kommer att stationeras i Malmö. Grove 4100L-1 är en helt ny modell på fyra axlar med 60m bom.

Ralling/Bärarelaget blir först i Europa med ett nytt amerikanskt syntetiskt linsystem på en mobilkran, som ersätter den traditionella lyftvajern. Systemet heter Samson K-100 och har Scanunit som svensk återförsäljare, mer info kan ni se om ni klickar på länken nedan.

http://www.samsonrope.com/Pages/Cranes.aspx

För bokning och mer info ring: 040 - 15 80 50 eller 042 - 16 20 30

www.bararelaget.se

www.ralling.se

Relaterade tjänster

Mobilkranar

Vid behov av kranlyft har vi alltid en lösning för dig. Med 50 mobilkranar, larvkranar, kranbilar, teleporter och truckar till uthyrning. Vi utför även tunga lyft och tunggodshantering.

Byggkranar

Ta reda på hur nordens största kranuthyrare kan hjälpa dig med ditt projekt. Med 400 byggkranar mellan 30 och 900 tonmeter till uthyrning och försäljning har vi den rätta lösningen till dig.

Bygghissar

Hyr kuggstångshissar och hydraulhissar för att skapa goda förutsättningar till en fungerande vertikal logistik och effektivisera transport av människor och material till högre höjder.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson växer i Göteborg

Vi växer och öppnar sin tredje depå i centrala Göteborg. Läget blir något utöver det vanliga, strax intill ett av Trafikverkets nya och spännande infrastrukturprojekt.

Lambertsson satsar på klimatsmarta maskiner

Byggbranschen släpper varje år ut mer växthusgaser än alla Sveriges bilar tillsammans. Nu satsar vi på Lambertsson på eldrivna anläggningsmaskiner för att minska utsläppen.

Varför hyra?

Det finns mängder av skäl varför du ska hyra. Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Men det kräver tid, kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark.

Lambertsson Sverige i nytt stort vägbelysningsprojekt

Lambertsson Sverige fått en beställning av Habau Sverige gällande ett stort vägbelysningsprojekt vid väg 267, Rotebroleden. Rotebroleden är en viktig förbindelse mellan E18 och E4 norr om Stockholm.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.