Vallastaden i Linköping

Strax väster om Linköpings innerstad ligger den plats där Vallastaden håller på att växa fram. Nära universitetet, och 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna. Det blir en tät och blandad stadsdel – med urban känsla och en vibrerande atmosfär. Vallastaden har alla förutsättningar att bli en varierad stadsdel full av liv och rörelse.

Hela Vallastaden bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Det är ett fokus som präglar hela stadsdelen – från hur området planeras, till hur tomterna säljs och vilken typ av hus som byggs. 

Projektet är en utmaning för alla 30-talet entreprenörer på plats i form av logistik, miljö och säkerhet. Vi på Lambertsson driver här en unik trepartslogistik (3PL) tillsammans med systerbolaget Swerock. På plats sköter vi logistiken av material direkt till arbetsplatsen, förvaring av material, maskinuthyrning, tillfällig el, säkerhet, uthyrning av bod och kontorsplatser samt diverse service. Genom våra gemensamma tjänster blir det en lösning som minimerar den yttremiljöpåverkan, säkerställer driften och förebygger arbetsplatsolyckor. Vårt engagemang sträcker sig från start till mål i alla projekt för din effektivitet och lönsamhet. Er sak är vår.

Läs mer om Vallastaden >>

Tjänster
Tredjepartslogistik, Bodetablering, Maskinuthyrning, Tillfällig el, Energioptimering
Status
Avslutat
Kund
30-tal entreprenörer
Uppdragsgivare
Linköpingsexpo AB

Relaterade tjänster

3PL - Tredjepartslogistik

Om du prioriterar kostnadseffektivitet, hög produktivitet och reducerat slöseri kan du anlita oss som er tredjepartslogistik partner. Med 3PL omhändertar vi oklarheterna inom logistiken på byggarbetsplatsen och formar bygget till en högproduktiv arbetsplats.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.