Vår Sak Sommaren 2021

Vi tar täten i den gröna omställningen

Nya vunna affärer och ramavtal med Sinfra ger oss många möjligheter till ytterligare affärer. Samtidigt som vi ökar våra säljinsatser lanserar vi nya produkter och tjänster, för att visa att Lambertsson tar täten i omställningen. Kampanjen “Säker hela vägen” genomfördes då det under sommartid är många vägarbeten som sker, för att öka säkerheten och förbättra arbetsmiljön för våra kunder. 

Läs hela tidningen

Artiklar från vår sak 9

Lambertsson storsatsar framåt

Lambertsson har förvärvat delar av logistikföretaget Servistik samt den digitala plattformen Serviplan

Det är tillsammans som vi tar hem nya affärer

Lyhördheten och kommunikationen är viktig för att hitta lösningar efter kundernas behov.

Lambertsson expanderar i Umeå – idag går flytten till nya större lokaler

16 000 kvadratmeter. Så stor blir Lambertssons nya filial i Umeå. Det innebär att staden får en komplett leverantör av anläggningsmaskiner, kranar, el- och andra bygg- och industrilösningar.


Keep Out Trygg och säker byggarbetsplats dygnet runt

Varje år drabbas tusentals svenska byggarbetsplatser av inbrott och stölder. Förutom att det försvinner verktyg och byggmaterial blir kostnaderna för förseningar och självrisker stora.

Anders knackar på

Det har varit många spännande byggen i Anders knackar på under säsongen. Vi på Lambertsson är alltid måna om att sy ihop den totala lösningen för våra kunder. Vi ser till att maskinerna används regelbundet, att de lagerhålls på rätt sätt och att utrustningen levereras i tid. Vi levererar och hämtar maskinerna, var och när du vill. Några av de p...

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.